El jove calero Ramon Pitarque s’embarca a l’aventura de l’Uniraid

Comparteix

Forma part de l’equip ‘No Limits Team’ que, durant 9 dies, recorrerà el desert marroquí de nord a sud amb un cotxe de fa 30 anys.

El calero Ramon Pitarque i el seu company d’equip Ponç Plans participaran en un raid pel desert durant 9 dies. Es tracta de l’Uniraid, un viatge exclusiu per estudiants universitaris, que recorre el Marroc de nord a sud, i on es valora el treball en equip i l’esperit de superació. L’aventura comença aquest dissabte.

Un turisme de més de 20 anys, un mapa, una brúixola i un esperit aventurer són els elements principals per enfrontar-se en aquest repte. En el cas de l’equip ‘No Limits Team’, han preparat un Opel Corsa de l’any 1989.  Pitarque és el primer cop que hi participa i ha explicat que s’ho pren com un repte de superació.

En total seran set etapes, durant les quals els participants han de superar tota mena d’obstacles, reptes i proves en condicions extremes. També hi ha una nova etapa, una marató, que durarà dos dies i que els obligarà a dormir en el mig del desert.

A més, la solidaritat és un dels valors essencials d’aquesta edició de l’Uniraid. I és que durant el recorregut els participants proporcionaran nombrós material solidari als habitants del desert marroquí.

Per poder fer front a tots els costos de l’aventura, ‘No Limits Team’ ha buscat fins a una vintena de patrocinadors entre els quals destaquen l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar i La Cala Fibra.

Escolta l’entrevista sencera amb Ramon Pitarque, des de Nador (Marroc):

Comparteix