La SCER organitza un sopar de gala per celebrar el 50è aniversari

Comparteix

Els socis i sòcies de l’associació podran gaudir d’un sopar de gala aquest dissabte a les 21.30 h i a la mateixa sala de la Societat.

La SCER bufarà aquest dissabte les espelmes del seu 50è aniversari. L’entitat calera ha organitzat un sopar de gala per celebrar, juntament amb els seus socis i sòcies, el mig segle de vida de l’entitat més important en nombre d’associats de l’Ametlla de Mar. 

Després d’una exposició i un espectacle musical, el sopar d’aquest dissabte culminarà els actes de commemoració dels 50 anys de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa, complerts l’any passat.

Durant la nit, es farà la presentació d’un llibre sobre la història de la SCER, escrit per Franc Samarra, on es repassa la trajectòria de l’entitat des de la seva creació. El seu president actual, Joan Pere Brull, explica que serà un acte per homenatjar a tots els socis i sòcies.

El sopar, que comptarà amb més de 160 assistents, començarà a les 21.30 h de la nit a la mateixa Sala de la Societat. Després, serà el Duo Rubens qui amenitzarà la festa fins ben entrada la matinada.

Comparteix