Renovaran la plaça del Canó amb un nou enjardinament

Comparteix

Les palmeres s’han hagut de retirar perquè estaven afectades pel morrut roig.

La plaça del Canó renovarà la seva imatge pròximament. Aquest emblemàtic punt del port s’enjardinarà de nou, després que s’hagin retirat les palmeres visiblement afectades per la plaga del morrut roig.

Tot i els tractaments que s’han aplicat per mirar de mantenir les palmeres, finalment s’han hagut de treure per l’estat que presentaven. Ara hi ha un enjardinament provisional, a l’espera que arribi el bon temps per poder fer plantacions.

En aquest sentit, l’Ajuntament vol buscar un consens amb Ports perquè els nous enjardinaments, tant de la plaça del Canó com de la resta de la façana marítima, sigui fàcil de mantenir. Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ametlla de Mar:

Aquesta nova imatge millorarà un indret molt concorregut, tant per l’oferta de restauració que hi ha a l’entorn de tota la plaça, com per estar al centre del port pesquer per on hi passegen nombroses persones diàriament.

Comparteix