Protesta per denunciar el “judici injust” per l’1-O que ha començat al Suprem

Comparteix

Més d’un centenar de persones es van concentrar a l’Ajuntament per donar suport als encausats independentistes.

Protesta contra l’inici del judici de l’1-O. Més d’un centenar de persones es van concentrar, aquest dimarts al vespre, davant les portes de l’Ajuntament en la primera jornada de mobilitzacions, preludi d’una manifestació a Barcelona. Tot plegat per denunciar el que consideren un “judici polític” i per reivindicar que “l’autodeterminació no és un delicte”.

Aquest és el lema de les accions que han impulsat unitàriament l’ANC, Òmnium, JxCat, ERC i la CUP. Amb la lectura d’un manifest conjunt, van deixar clar que “decidir no és un delicte, i ni un referèndum, ni l’autodeterminació, no es poden jutjar i encara menys condemnar”. Montse Gonzàlez és la coordinadora de La Cala per la Independència:

Durant la concentració també es va fer un clam per defensar “els drets civils”, perquè consideren estan “amenaçats”, i han afirmat que el procés judicial està ple “d’irregularitats”. Per això han demanat un judici transparent, amb totes les garanties i que no estigui “viciat”. Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ametlla de Mar:

La següent manifestació serà aquest dissabte, a les 17 h, entre la plaça Espanya i la Gran Via de Barcelona. Des de La Cala per la Independència han posat a disposició dels interessats un bus per poder assistir-hi, que sortirà a les 13.30 h des de Turisme. Els tiquets es poden comprar a Casa Ramonet al preu de 12 euros.

Escolta sencera la manifestació d’aquest dimarts en resposta a l’inici del judici de l’1-O:

Comparteix