La Banda de la Cala participa en un concert per internacionalitzar la música catalana

Comparteix

La Banda de la Federació Catalana de Societats Musicals, que compta amb músics de la banda calera, va actuar diumenge a l’Alguer (Sardenya).

Músics de la Banda de la Cala actuen a l’Alguer (Sardenya) amb l’objectiu d’internacionalitzar la música catalana. Aquest diumenge, la Banda de la Federació Catalana de Societats Musicals va oferir un concert amb la banda musical Antonio Dalerci, de la mateixa ciutat, per reivindicar la riquesa del patrimoni musical català.

La Banda de la Federació està integrada més una setantena de músics de vuit formacions diferents, com és el cas de la banda de l’Ametlla de Mar. El director de la Banda de la Cala, Emilio Cabello, destaca la voluntat de donar a conèixer arreu d’Europa l’important patrimoni musical popular d’autors i músics catalans.

Al concert es van poder escoltar des de danses i cançons catalanes, com les sardanes ‘L’Empordà’ i ‘Per tu ploro’, el ‘Cant de la Senyera’, la ‘Cançó d’amor i de guerra’ o la jota de Vilaba ‘La dansada’, a més d’alguns fragments d’òperes de Verdi i Puccini. El següent concert serà el 14 d’abril a Brussel·les, en homenatge als presos i exiliats polítics catalans.