Derrota del primer equip contra el Batea (0-3)

Comparteix

Tot i la igualtat durant la primera meitat, dos gols en quatre minuts van trencar les possibilitats dels caleros.

El primer equip de La Cala va perdre per 0 gols a 3, el passat dissabte a casa, davant del Batea. Els caleros, que van competir en un partit molt físic i igualat a la primera part, van veure com se’ls escapava el partit en quatre minuts.

A la sortida d’un corner, en el minut 56, el jugador insígnia dels visitants Pol Abassolo va desviar lleugerament la pilota, que amb molta sort entrava a la porteria calera. I quatre minuts després, en una errada de marcatge, els de la Terra Alta feien el segon.

Així es van acabar les aspiracions caleres en un partit en el qual no van tenir pràcticament cap opció de marcar, davant d’una defensa que es va imposar en tot moment a l’atac calero. Amb els caleros pressionant, per escurçar diferències, va arribar el tercer gol del Batea al minut 73.

En resum, balanç molt discret de La Cala en els tres partits que s’han disputat seguits a casa, amb 4 punts sobre 9 possibles. El primer equip està a la 14a posició de la classificació amb 25 punts. Diumenge es desplaçarà a Godall, un equip que va 15è amb 21 punts, i per tant serà partit important davant d’un rival directe.

Escolta l’entrevista sencera amb l’entrenador de La Cala, Josep Maria Rovira:

Comparteix