CalaCultura torna amb els seus Vermuts culturals

Comparteix

Aquest diumenge (12 h) es presentarà ‘Versant en femení’ de Carme López, al Centre d’Interpretació de la Pesca.

El col·lectiu CalaCultura reprèn, aquest diumenge, els seus Vermuts amb la presentació del poemari ‘Versant en femení’ de la tarragonina Carme López. Serà a partir de les 12 h del migdia al Centre d’Interpretació de la Pesca (CIP).

Aquest llibre de poemes està format per tres parts sentimentals: les sensacions, les reflexions i la sensualitat. Alguns dels versos es podran escoltar de la mà de recitadors que llegiran alguns fragments. Àngel Martí és membre del col·lectiu CalaCultura:

La següent cita cultural serà divendres 15, amb l’estrena de ‘Les nocturnes’. Una nova aposta pensada per tractar qüestions més reflexives. Per a mostra, la primera girarà sobre la numerologia intuïtiva, de la mà de David Rivera. Serà també al CIP, però a les 22 h.

Escolta l’entrevista sencera amb la poeta, Carme López, i el membre de CalaCultura, Àngel Martí:

Comparteix