L’Olimpíada enceta els actes preludis de la Candelera

Comparteix

La 18a edició tindrà lloc al Poliesportiu aquest divendres a les 17 h, el mateix lloc i hora on diumenge es farà el Festival Esportiu.

La Candelera esportiva té aquest cap de setmana dues cites importants. D’una banda, l’Olimpíada d’Atletisme –que celebra 18 anys– de divendres, i de l’altra el Festival Esportiu de diumenge. Tots dos esdeveniments tindran lloc a les 17 h de la tarda al Poliesportiu Municipal Galetet.

A l’Olimpíada, els nens i nenes participaran de les proves de resistència, velocitat, salt de longitud i llançament de pes. Tots s’enduran medalles cap a casa i, a més, els que sumin la millor puntuació rebran l’or, plata i bronze, tant en categoria femenina com masculina. Sílvia Argentó és la coordinadora de l’Àrea Municipal d’Esports.

En el cas del Festival Esportiu, es reuniran un gran nombre d’esportistes locals per demostrar el seu nivell en disciplines tan variades com la gimnàstica rítmica, el twirling, el kenpo, el taekwondo, el patinatge o la zumba. Serà la trobada anual de Festa Major dels diferents clubs locals i les seccions de l’Àrea d’Esports.

Escolta l’entrevista sencera amb la coordinadora de l’Àrea Municipal d’Esports, Sílvia Argentó:

Comparteix