Un dinar jove ambientat amb el ‘Joc de Trons’ calentarà els motors pel Correbars que organitzen els Quintos 1999

Comparteix

Són dues propostes festives que el col·lectiu organitza per aquest dissabte. D’aquesta manera, el Quintos posen també el seu granet de sorra a la Festa Major, a part de la processó.

Ja fa dies que s’estan venent els tiquets per gaudir del Dinar Jove, que tindrà lloc dissabte al migdia a la Confraria de Pescadors. Per 5 euros per persona, es podrà gaudir d’uns entrants, un plat de fideus rossejats i postres. A part, hi haurà una barra de bar amb preus populars. Una de les Quintos, Marina Roca, explica el motiu de tematitzar-ho amb ‘Joc de trons’.


Els tiquets pel dinar es poden comprar a l’Ajuntament o bé reservar a l’Instagram @quintos_1999. Després de l’àpat, la DJ Ainhoa Martins amenitzarà l’espera fins l’arrencada del Correbars, a les 17 h, que organitzen els propis Quintos amb col·laboració de la Xaranga Suquet Calero. La primera parada serà, precisament, a la mateixa Confraria.

La ruta pel centre de la població passarà per la Subhasta Espai Gastronòmic, el Burguer 3, La Kla Frankfurt i finalitzarà al Bar Nou. Per participar en aquest clàssic de la Festa Major, caldrà comprar el cartonet als mateixos Quintos abans de l’inici, per 3 euros, amb el que es lliurarà un ecogot per poder beure durant tot el Correbars.

A part, participar en el Dinar Jove i en el Correbars pot tenir premi. En el cas dels qui assisteixin al dinar, entraran al sorteig de 5 entrades pel concert de Doctor Prats i Joan Rovira amb la banda, de la mateixa nit de dissabte. Mentre que els qui omplin el cartonet amb els segells de tots els bars, entraran a un sorteig de dues càmeres aquàtiques.

Comparteix