Dos policies anglesos seran els ‘Mentiders’ d’aquesta Candelera

Comparteix

El Grup Escènic de la SCER representarà aquesta comèdia d’Anthony Neilson, en dues sessions aquest cap de setmana i a la sala de la Societat.

El Grup Escènic de la SCER donarà el tret de sortida a la Festa Major amb una riallera obra escrita pel dramaturg escocès Antony Neilson. La representació serà divendres i dissabte a la nit, a la mateixa Sala de la Societat.

La història de ‘Mentiders’ narra l’arribada de dos policies anglesos a una casa, la nit de Nadal, per comunicar a un matrimoni una mala notícia. Però els dos agents, compadits de la parella, expliquen una mentida que s’anirà fent cada vegada més grossa fins provocar situacions surrealistes.

Una obra emblemàtica del teatre de l’absurd caracteritzada per l’humor anglès, de dues hores de durada, representada a temps real i sense descans. Els codirectors del Grup Escènic de la SCER, Josep Tomàs Margalef i Joan Pere Brull, avancen quins actors i actrius formen part del repartiment.

L’obra es representarà aquest divendres a les 22.30 h de la nit i dissabte a les 22 h. Les entrades numerades es podran comprar anticipadament el dijous, de 18 a 20 h, a la taquilla de la SCER o bé el mateix dia, una hora abans de començar. El preu és de 5 euros pels socis i 7 per la resta.

Comparteix