Els veïns de l’N-340 reprenen els talls aquest dissabte per demanar la gratuïtat de l’AP-7

Comparteix

Serà el tall 220, que es farà a l’entrada de l’Ametlla de Mar, a les 16.00 h.

Dissabte tornen els veïns de l’N-340 a tallar la via per demanar la gratuïtat total de l’AP-7. El moviment veïnal vol seguir pressionant per garantir que no s’intentarà renovar la concessió, que finalitza el 31 de desembre d’enguany.

A partir del 2020, les barreres dels peatges de l’AP-7 entre Alacant i Tarragona s’aixecaran. Però els veïns volen que sigui definitivament i que no s’apliqui cap altre gravamen per circular-hi. La Generalitat afirma que vol implantar una vinyeta, però des de la plataforma ‘Prou, AP-7 Gratuïta Ja’ ho rebutgen totalment. Llorenç Navarro és el seu portaveu.

La protesta veïnal també servirà per rebutjar la construcció de les noves cinc rotondes a l’N-340, que començaran a construir-se en els pròxims dies. Una d’aquestes serà a l’entrada de la urbanització de Sant Jordi d’Alfama. Creuen que s’hauria de reclamar la construcció de ponts i no d’unes rotondes que trinxin més el territori.

Una rotonda que accepta, en canvi, el govern de l’Ametlla de Mar sempre que vagi de la mà de la construcció del tram pendent de l’A-7, entre l’Hospitalet i la Jana. L’alcalde Jordi Gaseni creu que la millor solució és una nova autovia i no pas un tercer carril a l’AP-7. Afirma que les Terres de l’Ebre han de tenir les mateixes opcions de mobilitat que la resta del país.

Comparteix