La primera ebrenca del 2019 és la calera Rocio Cortés Vian

Foto: Setmanari L’Ebre
Comparteix

La xiqueta va néixer l’1 de gener a les 4.40 h de la matinada a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

El primer nadó de l’any nascut a les Terres de l’Ebre ha estat Rocio Cortés Vian. La xiqueta, filla de Sandra Vian i Javier Cortés, va néixer la matinada de l’1 de gener a les 4.40 h a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Els pares són Sandra Vian, una tortosina de 20 anys, que ha viscut gran part de la seva vida a l’Ametlla de Mar on té la seva família i Javier Cortés, un xilè de 24 anys que fa dos anys que també resideix a la població. El part va ser normal sense complicacions i el nadó va néixer amb bona salut i un pes de 3,3 kg.

La mare, Sandra Vian, explica com va viure l’experiència.

Com a homenatge, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar lliurarà una cistella amb productes per nadons als pares de la xiqueta, un obsequi que a partir d’aquest 2019 serà entregat a tots els nadons caleros nascuts durant l’any i que anirà acompanyat d’altres avantatges, com a reconeixement a la importància dels naixements dels nous caleros.

A banda també i com cada any, el grup de comunicació l’Ebre i la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya li retran un homenatge en els pròxims dies.

Comparteix