L’Escola celebra el Nadal amb altres escoles europees

Comparteix

Dins el projecte European Christmas, han enviat i rebut desenes de postals en diferents idiomes.

Els alumnes de l’Escola Sant Jordi de l’Ametlla de Mar participen del projecte European Christmas. Durant les setmanes prèvies al Nadal, han enviat desenes de postals a altres escoles europees. I ells també n’han rebut en diferents idiomes. Tot plegat, està integrat a la plataforma educativa eTwinning.

En aquest intercanvi nadalenc, s’han enviat i rebut postals a més d’una trentena d’escoles d’altres països com ara Anglaterra, Suècia, Bulgària, Finlàndia o Turquia. L’objectiu d’aquest projecte és practicar els idiomes estrangers d’una manera diferent. La directora de l’Escola Sant Jordi, Fàtima Garcia, destaca la motivació de l’alumnat en participar.

Totes les postals rebudes s’han exposat en un gran mural al passadís del centre educatiu. L’escola de l’Ametlla de Mar és l’única catalana que ha participat de l’European Christmas, un dels projectes inclosos a l’eTwinning, una plataforma digital on professors d’escoles d’arreu d’Europa poden participar en projectes d’intercanvi com aquest.

Comparteix