Nadal musical a la Residència L’Onada

Comparteix

La Banda de la Cala i els alumnes de l’Escola de Música han ofert actuacions per celebrar les festes.

La Residència L’Onada viu un Nadal musical. La Banda de la Cala va oferir, aquest diumenge, un concert pels seus usuaris i les seves famílies. Una actuació a casa que se suma a la que habitualment fan aquestes dates a l’Hospital de la Santa Creu de Jesús. Però no és tot, perquè divendres passat alumnes de l’EMMA van fer una cantada de nadales.

Una representació dels músics de la Banda ha tocat enguany, per primer cop, a la residència de l’Ametlla de Mar. El repertori bandístic ha inclòs temes com pasdobles, bandes sonores o sardanes, però també nadales. El seu director, Emilio Cabello, destaca que ha estat una experiència molt entranyable.

No és l’única actuació musical que aquests dies han gaudit els usuaris de la residència calera. Els alumnes de l’Escola de Música Municipal van oferir una cantada, divendres passat a la tarda, interpretant les populars cançons nadalenques. Aquest és el primer Nadal amb l’activitat al 100%, ja que l’any passat s’estava en procés d’admissió dels seus usuaris.

Comparteix