Un Nadal farcit d’activitats a l’Ametlla de Mar

Comparteix

El Pare Noel tornarà a La Cala la tarda del 24, on també es farà cagar el Tió. A la mitjanit, es recuperarà la Missa del Gall cantada.

Arriba el Nadal a l’Ametlla de Mar farcit d’activitats. Com cada any per aquestes dates, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar i altres entitats de la població han preparat una àmplia programació per celebrar el Nadal. El cagatió, l’arribada del Pare Noel i la dels carters reials són algunes de les tradicions que tindran lloc a la població els pròxims dies.

La programació nadalenca s’iniciarà el pròxim dilluns 24 de desembre, amb l’entrega de premis del Concurs de Postals de Nadal i el d’Aparadors i Façanes. Els guanyadors dels dos concursos seran guardonats, amb els seus respectius premis, en un acte que tindrà lloc a les 17 h de la tarda i a la plaça Nova.

Al mateix emplaçament i mitja hora més tard, a les 17.30 h, el Racó dels Joves dinamitzarà la tradicional festa catalana del Caga Tió. A ritme de les típiques cançons nadalenques, els més menuts hauran de cagar el tronc de Nadal que vindrà carregat de dolços per a tots els infants caleros.

Més tard, a les 18.30 h, i també a la plaça Nova, tindrà lloc una visita també molt esperada pels infants: l’arribada del Pare Noel. Els xiquets i xiquetes podran conèixer de primera persona aquest personatge tan estimat del Pol Nord, que com cada any, vindrà acompanyat pel grup de motoristes de La Cala Gas. Vicenç Llaó és el regidor de Festes:

Després d’aquesta tarda plena d’emocions, a les 24 h de la nit, tindrà lloc a l’església de la població la Missa del Gall, enguany cantada amb nadales populars. El dissabte 29 de desembre, a les 17 h de la tarda, serà el torn dels Carters Reials que arribaran a la plaça Nova per recollir totes les cartes dels infants, i així fer-les arribar als Reis Mags.

La nit del 31 de desembre també tindrà cabuda en aquesta programació nadalenca. I és que per una banda, la SCER organitza una festa per compartir així l’inici del nou any des d’abans de la mitjanit. I per l’altra banda, l’Ajuntament prepara una festa al Poliesportiu per començar el 2019 amb els millors èxits musicals actuals.

Per últim, i de cara el 2019, tindrà lloc l’arribada dels Reis Mags, el dissabte 5 de gener, al port pesquer. Després de repartir caramels entre els més petits en cavalcada, seran rebuts al Poliesportiu Municipal Galetet on lliuraran els primers regals, d’una nit que serà màgica per tots els caleros i caleres.

Comparteix