L’Associació Mediterrània es dissol i donarà el seu patrimoni a l’Escola

Comparteix

L’assemblea de socis va aprovar dissoldre l’entitat veïnal de Les Tres Cales, per no haver trobat un relleu a la directiva.

L’Associació de Veïns Mediterrània tanca portes. L’assemblea d’aquesta entitat veïnal de Les Tres Cales va acordar, per unanimitat, dissoldre l’associació creada durant els anys noranta, després de no haver aconseguit un relleu al capdavant de la junta. El patrimoni de l’associació es donarà a l’Escola Sant Jordi, tal com marquen els estatuts.

La decisió es va prendre divendres passat, durant l’assemblea general de socis. L’entitat veïnal ja estava en un període d’inactivitat, després que no s’aconseguís fer un relleu a la directiva. El president de l’Associació de Veïns Mediterrània, Alfredo Polveroni, lamenta la manca d’interès i comenta que els dol haver de dissoldre l’entitat per tota la feina feta.

Segons indiquen els estatus de l’associació veïnal de la urbanització Les Tres Cales que es dissoldrà, el patrimoni de l’entitat anirà destinat a l’Escola Sant Jordi. En aquest sentit, ja s’han iniciat converses amb la direcció del centre educatiu per fer efectiva una donació tant econòmica com material.

Comparteix