L’EMMA celebra el Nadal amb una setmana d’audicions i cantades

Comparteix

Els alumnes de l’Escola de Música mostraran cada tarda els coneixements adquirits durant el curs.

L’Escola de Música enceta una setmana molt nadalenca. Els alumnes de l’EMMA oferiran audicions i també sortiran al carrer per fer la tradicional cantada de nadales. Per primer any, també faran aquesta actuació a la Residència L’Onada.

Cada tarda, la Sala de la Societat acollirà les audicions individuals dels alumnes de l’Escola Municipal de Música de l’Ametlla de Mar. El director de l’EMMA, Sebastià Garcia, repassa els horaris de cadascuna de les actuacions previstes fins divendres.

La cantada de nadales que s’oferirà dijous als carrers més cèntrics també es repetirà divendres a la Residència L’Onada, per celebrar el Nadal amb els seus usuaris. Després d’aquestes audicions, l’EMMA iniciarà les vacances nadalenques.

Escolta sencera l’entrevista amb el director de l’Escola Municipal de Música de l’Ametlla de Mar, Sebastià Garcia:

Comparteix