La Cala amb La Marató de TV3

Comparteix

El municipi ha organitzat diferents activitats per recaptar fons per la investigació contra el càncer.

La Cala participa en una Marató de 10. L’edició d’enguany, destinada a la sensibilització i la recerca biomèdica del càncer, ha aconseguit batre aquest diumenge tots els rècords i recaptar 10.715.430 euros. A banda dels donatius per telèfon o Internet, les caleres i caleros també han participat en diferents activitats culturals, esportives i solidàries.

Més de 2.700 euros s’han recollit, aquests dies per La Marató de TV3, amb les aportacions recaptades en els diferents actes, com per exemple el llaç humà gegant realitzat per alumnes de l’Escola, l’Institut i usuaris de la Residència L’Onada, la ‘masterclass’ de percussió a càrrec del bateria Sergi Brull, o el concert de Santa Cecília de la Banda de la Cala.

També cal destacar la implicació del món esportiu, omplint el Poliesportiu en el Festival Esportiu de Nadal, i les diferents classes dirigides del cem La Cala que s’han obert al públic fent donatius per La Marató. La regidora d’Esports i Benestar Social, Mayte Puell, destaca l’èxit de participació en les activitats i agreix la solidaritat de les caleres i caleros.

Les activitats per poder col·laborar amb La Marató segueixen aquesta setmana, amb la cantada de nadales que oferiran els alumnes de l’Escola Sant Jordi dijous. Els prop d’11 milions d’euros recaptats, en total a tot el país, es destinaran a la investigació contra el càncer, una malaltia que afectarà un de cada dos homes i una de cada tres dones.

Comparteix