‘Mortal engines’

Comparteix

Després d’haver-se passat gran part de les dues últimes dècades treballant en l’univers de la Terra Mitjana -inventada per J. R. R. Tolkien, escriptor d”El Senyor dels Anells’ i ‘El Hòbbit’-, Peter Jackson adapta una novel·la postapocalíptica de Philip Reeve, la cinta de ciència-ficció ‘Máquinas mortales’. Milers d’anys després de la destrucció de la civilització per un cataclisme, la humanitat viu en gegantines ciutats en moviment que es mouen per la terra absorbint els pobles més petits per obtenir recursos. En una d’aquestes màquines-ciutat, Tom Natsworthy, un noi de la classe baixa de Londres, i Hester Shaw, una fugitiva, hauran de lluitar per la seva vida i formaran una aliança destinada a canviar el curs del futur. Aquesta i la resta de pel·lícules que arriben a les sales del país aquesta setmana, amb Montse Cateura i Enric Franch.

Comparteix