L’Escola Sant Jordi, l’Institut Candelera i la Residència L’Onada s’uneixen en suport a la Marató de TV3

Comparteix

Aquest divendres al migdia, més de 700 persones dels diferents centres caleros han realitzat un gran llaç humà, al pati de l’Escola.

Puntuals a les 12 h del migdia, els alumnes caleros, els usuaris de la residència i els diferents treballadors dels centres s’han mobilitzat per formar aquest llaç humà de grans dimensions i de color blanc.

I és que cadascú portava un globus blanc, el cost del qual ha estat una aportació simbòlica dels participants. A més, durant l’acte, s’ha instal·lat una urna per recollir fons que aniran destinats íntegrament a La Marató.

La cap d’estudis del’Escola Sant Jordi, Joana Ferré, recorda que ja fa més d’una setmana que estan recaptant diners i ho seguiran fent la setmana vinent, aprofitant les cantades de nadales.

 Aquesta iniciativa va sorgir de la Residència L’Onada, que també porta dies col·laborant amb La Marató elaborant unes cistelles, i serà l’encarregada d’ingressar els diners recollits en aquest acte. Cinta Francès és la directora del centre de l’Ametlla de Mar.

Recordem que La Marató de TV3 tindrà lloc aquest diumenge, a partir de les 10 h del matí i fins a ben entrada la matinada. Serà la 27a edició i la tercera vegada que es dedicaa la lluita contra el càncer.

Escolta l’entrevista sencera amb la cap d’estudis del’Escola Sant Jordi, Joana Ferré, la directora de la Residència l’Onada,
Cinta Francès i la psicòloga i educadora, Laura Sala:

Comparteix