La consellera Teresa Jordà coneix de primera mà l’Escola Nauticopesquera

Comparteix

La titular d’Agricultura ha visitat aquest divendres el centrereferent en formació nàutica, marítima i pesquera de Catalunya. Durant l’estada ha pogut conèixer les instal·lacions de la pròpia Escola, però també pujar abord d’un dels vaixells de pràctiques.

Jordà ha visitat, en primer lloc, la goleta ‘Imar Primer’ on es realitzen molts dels exercicis pràctics dels alumnes de l’Escola de Capacitació Nauticopesquera. I també ha conegut els diferents simuladors de navegació, de màquines i de radiocomunicació que disposa el centre, i que van ser inaugurats per la seva predecessora, Meritxell Serret.

Aquesta és la segona estada oficial a l’Ametlla de Mar de la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, després d’haver mantingut una trobada amb el sector pesquer de la població en el marc de les Festes de Sant Pere d’enguany. En aquest sentit, Jordà ha explicat que uns dels objectius és seguir potenciant la formació nauticopesquera.

Després de visitar l’Escola Nauticopesquera, la consellera s’ha desplaçat a l’Ajuntament on ha estat rebuda per la corporació municipal, ha signat el llibre d’honor del municipi, i ha pogut saludar a les caleros i caleres que s’han apropat. L’alcalde Jordi Gaseni ha agraït la seva presència i ha destacat que és una de les membre del govern més claus per l’economia local.

Comparteix