‘Compra a casa, fes poble!’ és la campanya nadalenca dels comerços de l’Ametlla de Mar

Comparteix

Els comerciants ja han posat en marxa una rifa entre els seus clients, amb més de 1.500 euros en premis.


Durant aquests dies de Nadal, comprar als establiments locals pot tenir premi. Una cinquantena d’establiments locals repartiran més de 2.500 butlletes, per poder participar en el sorteig de tres xecs valorats en 510 euros cadascun, que s’hauran de bescanviar en els establiments seleccionats. L’objectiu és incentivar les compres al municipi i potenciar el comerç de proximitat.Neus Balfegó és representant dels comerços locals. 


La campanya estarà activa fins al 5 de gener, dia en que es farà el sorteig públic al Poliesportiu, aprofitant l’arribada dels Reis Mags d’Orient. Aprofitant la campanya, els establiments adherits també han aprofitat per guarnir les seves façanes amb la col·locació d’un avet personalitzat a la porta. Carme Blanch és representant dels comerços locals.


A totes aquestes accions, s’hi suma la col·laboració de l’Ajuntament que ha posat en marxa un fil musical nadalenc a l’artèria comercial de la població, ha reforçat la il·luminació nadalenca en els carrers més cèntrics, i també ha obert al trànsit el tram de vianants del carrer Andreu Llambrich. Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ametlla de Mar.

La campanya nadalenca ‘Compra a casa, fes poble!’ està inclosa dins la marca #AmetlladeMarShopping, impulsada aquest passat estiu entre els comerciants i el consistori, amb els primers talonaris de descomptes als comerços locals pels qui realitzaven activitats nàutiques a la població.

Comparteix