Els Veterans pateixen la primera derrota de la lliga davant de l’Alcanar

Comparteix

Algunes baixes al vestidor i la poca fortuna de l’equip van sentenciar la derrota.

L’equip de Veterans de l’Ametlla de Mar va perdre el seu primer partit de la temporada, el passat cap de setmana al camp de l’Alcanar, per un contundent 4 – 0.

Els caleros van patir davant dels canareus que van avançar-se pocs minuts després de començar el partit. Tot i que van intentar reconduir la situació, el segon gol abans del descans va trencar totes les esperances dels Veterans. L’entrenador de l’equip, Joan Pere Llambrich, analitza com va anar el joc.

Però tot i aquesta derrota, l’equip ha aconseguit mantenir-se invicte durant les primeres jornades, guanyant els sis partits que va disputar abans de l’Alcanar. El pròxim partit torna a ser un repte pels homes de Llambrich, que s’enfrontaran al líder, l’Amposta, diumenge a casa a les 11.30 h.

 

Escolta l’entrevista sencera amb l’entrenador de l’equip, Joan Pere Llambrich.

Comparteix