El comerç local es torna a sumar al ‘Black Friday’

Comparteix

Aquesta jornada de descomptes, provinent dels països anglosaxons, cada cop té més acollida entre les caleres i caleros.

Durant tot aquest cap de setmana, moltes de les botigues de l’artèria comercial de l’Ametlla de Mar oferiran importants descomptes, com preus sense IVA. La majoria d’establiments que s’han unit al ‘Black Friday’ són de roba i complements, material esportiu, electrònica i electrodomèstics. Als seus aparadors trobem descomptes que oscil·len, generalment, entre el 10% i el 20%. La manera d’aplicar aquestes rebaixes, però, varien en funció del comerç.

Per exemple, en un d’electrodomèstics de la població han decidit regalar l’IVA de totes les compres realitzades aquest divendres i dissabte, amb un xec per futures compres. El seu propietari, Eduard Font, explica que l’esdeveniment s’ha convertit en un dia d’elevat consum que ha canviat fins i tot, els hàbits del client.

Però no només les noves tecnologies tenen una bona acollida per part dels compradors. Un altre establiment del sector del descans del municipi també segueix aquesta tendència de regalar l’IVA. El seu propietari, Ivan Jorba, espera repetir el gran nombre de vendes que ja van assolir l’any passat durant el ‘Black Friday’.

Comparteix