L’EMMA celebra Santa Cecília amb tres concerts per a tots els públics

Comparteix

Els concerts, protagonitzats pels conjunts instrumentals i la coral del centre, tindran lloc dilluns, dimecres i dijous, per la tarda i a la Sala de la Societat.

Com cada any i en honor de la patrona dels músics, l’Escola de Música de l’Ametlla de Mar ofereix audicions musicals, enguany protagonitzades pels conjunts instrumentals i la coral del centre.

El conjunt de grau professional serà l’encarregat d’iniciar aquest dilluns la setmana d’audicions amb un concert a les 17 h de la tarda i a la Sala de la Societat. Un concert que també oferiran a l’Escola Sant Jordi dilluns vinent a les 12 h.

Dimecres, serà el torn dels més petits, la Solfa Jove que també oferirà una audició a les 17 h de la tarda i a la Sala de la Societat. Per últim, la coral de l’EMMA també farà un concert dijous a partir de les 18.30 h, al mateix espai.

Els concerts seran d’una mitja hora de duració i estan oberts a tots els públics. D’aquesta manera, se celebrarà la festivitat dels músics. El director de l’Escola de Música, Sebastià Garcia, convida a participar d’aquesta cita musical.

 

Escolta l’entrevista completa amb el director de l’Escola de Música, Sebastià Garcia:

Comparteix