El conseller Josep Bargalló es reuneix amb les direccions de les escoles i instituts de l’Ametlla de Mar

Comparteix

La trobada, celebrada divendres passat, va servir per explicar de primera mà la realitat educativa calera.

Divendres passat, el conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, es va reunir amb els directors de les escoles i instituts de l’Ametlla de Mar. Una reunió on es va posar damunt la taula les necessitats dels respectius centres, però també quines propostes tenen per seguir millorant la qualitat educativa. Precisament, el conseller destaca que s’hagi parlat sobretot d’innovació educativa.

Entre els reptes que el Departament ja s’ha marcat per l’Ametlla de Mar, hi ha la voluntat de millorar l’oferta formativa de l’Escola Nauticopesquera. Bargalló ha avançat que s’està treballant en una nova proposta i que volen incrementar l’alumnat femení.

També ha fet balanç dels primers anys de funcionament el batxillerat en francès –Batxibac– que s’imparteix a l’Institut Candelera. El conseller considera clau l’aprenantge de llengües i que, programes com aquest, demostren l’excel·lència del sistema educatiu.

La trobada amb els equips directius va tenir lloc a l’Ajuntament amb la presència de l’alcalde de la població, Jordi Gaseni, qui va agrair poder compartir inquietuds i iniciatives amb el màxim responsable d’educació a Catalunya.

Després de la reunió, Bargalló també va poder intercanviar opinions amb les AMPES dels respectius centres. D’altra banda, l’Ajuntament va fer un reconeixement a Cristina Montull, directora durant 10 anys de la Llar d’Infants Xerinola, i que ha deixat el càrrec recentment.

 

 

Comparteix