Satisfacció entre les gimnastes caleres per la seva participació al Campionat d’Espanya

Comparteix

El Campionat es va celebrar a Múrcia el passat cap de setmana.

Les gimnastes del conjunt juvenil de l’Àrea Municipal d’Esport van viatjar dissabte passat fins a Múrcia, per participar en el Campionat estatal de conjunts base.

El gran nivell dels clubs participants i algun error d’una execució va fer que les caleres no poguessin situar-se en les primeres posicions. Tot i això van classificar-se entre els cent millors clubs de gimnàstica rítmica de l’Estat. Tere Llambrich és la coordinadora de la secció.

La gimnàstica rítmica calera agafa ara vacances en l’àmbit de les competicions, però comença ja a preparar-se de cara als pròxims campionats en categories individuals i també en els diferents grups escolars.

 

Escolta l’entrevista sencera de la coordinadora de la secció, Tere Llambrich.

Comparteix