La posada en marxa de la variant de Vandellòs del Corredor Mediterrani s’endarrereix fins la primavera vinent

Comparteix

Foment preveu adjudicar en breu les obres d’instal·lació del tercer carril entre Castellbisbal i Martorell.

La posada en marxa de la nova variant entre Vandellòs i Tarragona del Corredor Mediterrani, que s’esperava per abans de final d’any, no serà una realitat fins la primavera vinent. Tot i que les obres estan acabades, encara s’estan fent comprovacions i formació.

La doble via d’ample ibèric en aquest tram ja està enllestida, però segons el comissionat de les obres del corredor, Josep Vicent Boira, encara no es pot posar en servei perquè s’estan fent les comprovacions pertinents de seguretat i també formant els maquinistes.

En el marc d’una conferència a la Cambra de Tarragona, el comissionat també ha confirmat que la reivindicada estació intermodal al sud de l’aeroport de Reus no està considerada en aquests moments dins dels projectes del Ministeri de Foment espanyol.

 

Renfe interromprà parcialment la circulació de trens entre Garraf i Castelldefels durant el cap de setmana

 

I encara sobre l’àmbit ferroviari, Renfe interromprà la circulació de trens entre les estacions de Garraf i Castelldefels durant la nit d’aquest dissabte i bona part del matí de diumenge.  Això afectarà els trens de l’R16, que hauran de circular per l’interior.

Durant les hores d’interrupció del servei, els trens regionals circularan desviats per Vilafranca del Penedès. Aquesta afectació s’efectuarà perquè s’està modernitzant el sistema de senyalització d’Adif. Podeu consultar els horaris provisionals a rodaliesdecatalunya.cat:

 

Comparteix