Seguiment massiu a l’Institut Candelera de la vaga estudiantil contra el masclisme a les aules

Comparteix

Reclamen una assignatura d’educació sexual inclusiva en centres públics i privats

El 90% dels alumnes d’ESO, batxillerat i cicles formatius del centre calero s’han sumat a la vaga d’aquest dimecres, convocada pel Sindicat d’Estudiants, que exigeix un canvi en el model educatiu que permeti eradicar actituds masclistes o patriarcals.

La convocatòria, marcada per un to feminista, reclama la posada en marxa immediata d’una assignatura d’educació sexual inclusiva, avaluable i obligatòria a l’educació primària, secundària, batxillerat i formació professional, dels centres educatius públics i privats. El director de l’Institut, Javier Sánchez, explica que la majoria dels alumnes han seguit la vaga.

El Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, que comparteix amb el Sindicat d’Estudiants aquestes protestes, no s’ha sumat a la iniciativa perquè no troba adient que la vaga s’hagi convocat uns dies abans del 25 de novembre, quan hi ha actes organitzats en motiu del dia contra la violència masclista, i ho entén com una mostra de menyspreu sindical.

Comparteix