L’alcalde confia que es mantinguin les freqüències de l’R16 quan s’obri la variant del Corredor Mediterrani

Comparteix

L’alcalde Jordi Gaseni espera que les propostes que van explicar, en el seu dia des de la Generalitat, continuïn vigents.

Davant dels possibles canvis en el servei ferroviari, un cop entri en funcionament el nou tram entre Vandellòs i Tarragona, Jordi Gaseni espera que les propostes que van explicar, en el seu dia des de la Generalitat, continuïn vigents.

Damunt la taula hi ha la possibilitat d’incrementar de 10 a 12 els trajectes per sentit però que, d’aquests, 4 siguin d’alta velocitat i que no parin ni a l’Ametlla ni a l’Ampolla. Per això, el passat mes de maig, els alcaldes del nord del Baix Ebre van reunir-se amb l’aleshores secretari de Mobilitat, Ricard Font, per mostrar-los la seva preocupació.

Però des de la Generalitat se’ls va assegurar que no hi hauria pèrdua de freqüències en aquestes estacions de l’R16. Ara, estan a l’espera que el nou secretari de Mobilitat, Isidre Gavín, mantingui aquestes propostes. L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, recorda que la prioritat és que respectin les freqüències de trens actuals.

Recordem que fa pocs dies que la plataforma Trens Dignes també va demanar concrecions sobre quines freqüències i horaris tindria l’R16 quan s’obri la nova variant. D’altra banda, els alcaldes també van reclamar millores amb el servei de bus, amb una línia regular que connectés els tres municipis amb Tarragona, l’aeroport del Prat i Barcelona.

Comparteix