L’Ametlla de Mar és el municipi turístic de les Terres de l’Ebre amb més recollida selectiva neta

Comparteix

Del total dels residus de la població, l’any passat es va recollir selectivament pràcticament el 41,33%.

Segons les dades de l’Agència de Residus de Catalunya del 2017, l’índex de recollida selectiva neta de la població se situa en un 41,33%, nou punts per sobre de la mitjana catalana i també per damunt de la mitjana del Baix Ebre.

La població encapçala la segona posició de la comarca, només per sota de Benifallet que lidera la llista amb quasi un 45%. Això posa de manifest el treball que des de l’Ajuntament es fa per aconseguir unes bones dades de reciclatge, amb divulgació entre els grans productors de residus i els generadors de voluminosos. Maria Marsal és la regidora de Medi Ambient.

Pel que fa al conjunt de les Terres de l’Ebre, Miravet i Batea són els dos municipis amb més recollida selectiva neta, amb una xifra superior al 60%. En general, la recollida selectiva a Catalunya ha augmentat un 7% interanual. Es tracta de l’increment més alt dels últims cinc anys, atribuïble a una major conscienciació ciutadana.

Comparteix