La Cala torna a sumar tres punts després de guanyar a casa al Roquetenc

Comparteix

Els caleros van guanyar per 1 gol a 0 dissabte a la tarda als de Roquetes.

El primer equip va endur-se un partit treballat per la mínima, amb un gol obra de l’Igors a la meitat de la segona part. Els caleros van dominar el partit i van intensificar el joc després del descans. Això els va fer mereixedors de la victòria. Josep Maria Rovira és l’entrenador de l’equip.

Els caleros encadenen així dues victòries consecutives. Ara són 12ens amb 14 punts, i a l’espera de desplaçar-se al camp del Jesús Catalònia, que és 4t amb 20 punts. Ho farà amb algunes baixes, com la de Jordi Llaó o de Josep Madrid que es van lesionar. Rovira tampoc podrà comptar amb Ramon Pitarque, que estarà de baixa com a mínim uns 6 mesos.

Una altra baixa de l’equip, en aquest cas per temes laborals, és la de Robert Brooksbank. Tot plegat fa que La Cala necessiti un reforç a la banqueta per mantenir la bona dinàmica. Segons ha explicat Rovira, tant la directiva com el cos tècnic estan buscant possibles noms que puguin vestir aviat la samarreta calera.

 

Escolta l’entrevista sencera amb l’entrenador de l’equip, Josep Maria Rovira:

Comparteix