Més de 300 persones viuen una tarda terrorífica amb el Racó dels Joves

Comparteix

L’últim concert de ‘Reborn Punk’, celebrat el passat dissabte a la Sala de la Societat, va aconseguir terroritzar i espantar als més valents.

Un any més i amb motiu de la castanyada, l’entitat va organitzar aquest dissabte el passatge del terror, enguany ambientat en un concert de música punk. Els assistents, dividits en grups de cinc persones, entraven a la Sala de la Societat motivats per viure un concert d’aquest estil musical, però un cop dins, no era el que esperaven.

Els músics i el mateix públic del concert es transformaven en personatges no gaire amigables, dels quals els visitants havien d’escapar. La dinamitzadora de l’entitat, Sònia Ruiz, destaca l’èxit d’aquesta edició i explica en què consistia l’experiència.

Paral·lelament al passatge del terror, el Racó dels Joves també va organitzar diversos tallers a la plaça Nova ambientats també en l’ocasió i es van vendre crispetes i dolços per fer més agradable la vetllada.

 

Escolta l’entrevista completa amb la dinamitzadora de l’entitat, Sònia Ruiz:

Comparteix