El primer equip s’emporta la victòria a Alcanar per 2 – 5

Els jugadors de la SCER van avançar-se al marcador i tenien el partit controlat, però els canareus van empatar al descans i això va obligar l’equip a reaccionar.

Els caleros tenien el partit dominat a la primera part, amb dos gols de Toni Calafat. Però abans del descans i un cop començat la segona meitat, l’Alcanar va aconseguir empatar a 2. Això va fer que els caleros intensifiquessin el joc i rematessin el partit en 5 minuts, amb gols de Sergi Callau, Hèctor Benaiges i Sam.

Els tres punts obtinguts a la Fanecada, permeten a La Cala mirar cap amunt, i situar-se a prop de la zona mitja. Josep Maria Rovira és l’entrenador del primer equip.

Tot i el resultat de 2 a 5, La Cala va tenir més opcions de gol, com un penal que no es va aconseguir encaixar als tres pals. Després d’aquesta victòria, els homes de Rovira preparen ja el següent partit a casa, contra el Roquetenc. Un equip que és quart a Tercera Catalana, empatat a 19 punts amb el segon i el tercer. El primer equip és ara 13è amb 11 punts.