El Racó dels Joves aposta aquest Halloween per un terrorífic concert de punk

Comparteix

L’activitat, que tindrà lloc dissabte a la Sala de la Societat, no deixarà indiferent als assistents.

Un any més, el Racó dels Joves se suma a la celebració de la festa anglosaxona i americana de Halloween i enguany ho farà amb aquest concert protagonitzat pel grup Reborn Punk, un passatge del terror diferent i inspirat en aquest estil de música fosc. Els assistents, motivats per la música punk, viuran aquest dissabte una tarda terrorífica dins la Sala de la Societat.

L’associació mantindrà el sistema de torns de les entrades, implantat l’any passat, que estalviarà als assistents fer cues a l’entrada. Una de les pre-monitores de l’entitat, Marina Roca, explica en que consistirà aquest últim concert i recorda que també hi haurà activitats complementàries a la plaça Nova.

Recordem que les entrades són limitades i es poden adquirir a la regidoria de Festes, fins divendres a les 13 h, per un preu de 3 euros o bé, a taquilla per 4 euros.

Comparteix