L’Ametlla de Mar estrena nous plafons de les passejades turístiques

Comparteix

Aquests nous senyals potencien les fotografies per reviure com era antigament la població.

L’Àrea de Turisme aposta per millorar les rutes que envolten els carrers històrics i el port pesquer. Per això, s’han actualitzat els senyals instal·lats en diversos punts estratègics del nucli urbà, potenciant les fotografies per reviure com era antigament la població.

Els nous plafons de les passejades històriques s’han renovat amb imatges antigues del punt d’interès. D’aquesta manera, el qui realitzi la ruta pot conèixer com era en el passat aquell indret. Com a novetat, la sortida ara serà davant de l’Oficina de Turisme. L’alcalde Jordi Gaseni comenta que la intenció és explicar amb més imatges com era La Cala en el passat.

Tota la ruta també es pot seguir en idiomes a www.visitametllademar.com. Als nou plafons que configuren la ruta per l’interior del centre històric, s’hi sumen la desena que hi ha al port pesquer, que també s’han renovat actualitzant un d’ells amb informació sobre els vaixells enfonsats. L’alcalde també posa en valor aquesta ruta per la façana marítima.

A banda dels plafons de les passejades turístiques, en breus també es col·locaran uns tòtems en els miradors al port pesquer, per convidar a seguir el compte d’Instagram de l’Àrea de Turisme i penjar fotografies amb #ametllademar. La nova senyalització ha estat finançada per l’Ajuntament i els ajuts del Grup d’Acció Local Mar de l’Ebre.

Comparteix