El Juvenil es queda a les portes d’una merescuda victòria davant el Gandesa a casa

Comparteix

Els joves de Juanjo Balfegó no van poder passar d’un empat a 2, després d’un partit que van controlar a la primera meitat i dominar a la segona.

Un gol anul·lat al temps afegit per un dubtós fora de joc els va impedir sumar tres punts, aquest cap de setmana.

 Els de la Terra Alta es van avançar al marcador, però ràpidament van igualar-lo els caleros, amb un gol de l’Èric Pastó. Abans del descans, el Gandesa va tornar-se a avançar. Però després del bon joc durant la segona part, Joan Vendrell s’anotava el segon gol local. El tècnic del Juvenil, Juanjo Balfegó, lamenta no haver pogut emportar-se els tres punts.

La resta d’equips de futbol base que van competir, ho van fer amb victòria i sumant els màxims punts. El Cadet va guanyar a l’Aldeana per 0 – 3, l’Infantil va vèncer al Móra la Nova per 2 – 1 i l’Aleví es va imposar a l’Ampolla amb un 1 – 10. Per la seva banda, els equips escolars no van poder iniciar la competició, ja que es van suspendre els partits.

Escolta l’entrevista sencera amb el tècnic del Juvenil, Juanjo Balfegó:

Comparteix