Comencen les obres d’asfaltat de la carretera de l’entrada de la població

Comparteix

Com a novetat, també es crearà una nova rotonda a la intersecció que comunica el centre amb la Part de Cala.

Aquest dimarts s’han iniciat els treballs de renovació del ferm de la carretera TV-3025. El ferm de la carretera d’accés a la població es renovarà en dos trams: un primer comprès entre el pont de la via del tren i la rotonda dels Braços i Rems, i un segon, entre la rotonda de la Cooperativa i l’entrada de l’N-340 en sentit nord.

Per altra banda, es dibuixarà provisionalment una rotonda al ferm a la intersecció que comunica el centre amb la Part de Cala. L’objectiu és facilitar la circulació i solucionar els embussos circulatoris que es generen en determinades hores del dia.

Si la nova rotonda dona bons resultats, en un futur, es consolidarà la glorieta amb obra civil. De moment, l’accés al carrer Goya mantindrà la intersecció actual. L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, valora la instal·lació d’aquest nou element.

Es preveu que l’asfaltat finalitzi al llarg d’aquesta setmana. Tot i això, la circulació de la via no es veurà afectada, ja que hi ha un pas alternatiu i no serà necessari tallar el trànsit per la seva execució. Les obres les realitza el Servei de Carreteres de la Diputació.

Comparteix