Comença la campanya de vacunació de la grip

Comparteix

La població cridada a participar és, especialment, la tercera edat i les persones amb malalties cròniques.

Aquest dilluns s’ha donat el tret de sortida al període per poder-se vacunar contra aquesta patologia típica dels mesos d’hivern. La població cridada a participar és, especialment, la tercera edat i les persones amb malalties cròniques. Però també es vol incidir amb les embarassades i els professionals de la salut.

Febre, tos, mal de gola o secreció nasal són els símptomes més habituals quan un pateix la grip. Per evitar el seu contagi o per reduir els efectes i possibles complicacions, des d’aquest dilluns està en marxa la campanya de vacunació. El director del CAP de l’Ametlla de Mar, Enric Bachrani, explica que la vacuna sempre acaba tenint una efectivitat.

Entre els qui estan cridats a vacunar-se, hi ha les persones majors de 65 anys però també diversos grups de risc com els malalts crònics. El focus, aquest any, està posat a les dones gestants i als professionals de la salut. Bachrani comenta quines capes de la població seria important que es vacunin contra la grip.

Per vacunar-se cal demanar cita amb la seva infermera de referència, trucant al 902 111 444 o presencialment a la recepció del CAP.

 

Comparteix