L’Escola Sant Jordi acollirà xerrades per les famílies de l’alumnat preadolescent

Comparteix

Es tracta de la iniciativa ‘Cafè en família’, impulsada pel Servei d’Intervenció Socioeducativa del Baix Ebre.

El Servei d’Intervenció Socioeducativa del Baix Ebre ha impulsat la iniciativa ‘Cafè en família’, que oferirà la possibilitat de realitzar tallers amb les famílies de l’alumnat de 5è i 6è, i també de 1r d’ESO, per abordar els temes que més preocupen en aquestes edats.

Assessorar mares i pares de com afrontar el pas de la infància a l’adolescència dels seus fills és l’objectiu del ‘Cafè en família’. Una iniciativa que pretén tractar, en forma de tertúlia, els problemes que aquestes famílies es troben al dia a dia, amb el suport d’un equip multidisciplinari professional. Fàtima Garcia és la directora de l’Escola Sant Jordi.

El projecte seran 10 sessions presencials. Les famílies interessades a apuntar-se, cal que omplin una enquesta de disponibilitat, disponible al web de l’Escola. La iniciativa compta amb el suport dels centres educatius i també de les regidories d’Ensenyament i Benestar Social de l’Ajuntament.

 

 

 

Comparteix