La Cala exigeix la llibertat dels Jordis en el primer any del seu empresonament

Comparteix

L’acte va comptar amb parlaments davant les portes de l’Ajuntament, i va finalitzar a la platja de l’Alguer amb l’enlairada d’una dotzena de fanalets.

Quan es complien 365 dies de la seva entrada a presó, La Cala per la Independència va tornar a sortir al carrer per demanar la seva posada en llibertat i la de la resta de presos i exiliats. L’acte va comptar amb parlaments davant les portes de l’Ajuntament, i va finalitzar a la platja de l’Alguer amb l’enlairada d’una dotzena de fanalets.

Un per cada mes que els líders independentistes estan a la presó –primer Soto del Real i ara a Lledoners–. En els parlaments, la coordinadora de La Cala per la Independència va llegir un text d’una de les filles de Jordi Sànchez i la carta que Jordi Cuixart va enviar als socis d’Òmnium aquest 16 d’octubre. Gonzàlez diu que no pararan en la seva lluita per alliberar-los.

Uns discursos que van ser fortament aplaudits amb crits de “llibertat”. També tots els presents van interpretar els Segadors. Per tancar l’acte, es va fer l’enlairament de 12 fanalets lluminosos. Recordem que l’expresident de l’ANC i el president d’Òmnium estan sota presó preventiva acusats de rebel·lió.

Comparteix