L’Ametlla de Mar viurà aquest dissabte la 34 edició de la Diada de l’Arrossejat, mantenint els seus orígens

Comparteix

El peix de la llotja i l’Arrossejat continuaran sent protagonistes fins al 21 d’octubre, en diferents restaurants del municipi, en el marc de les Jornades Gastronòmiques.

La diada gastronòmica per excel·lència de la població consolida el seu emplaçament històric i introdueix el polp com a producte de degustació. Serà aquestdissabte, quan una quarantena de persones cuinaran aquest típic plat mariner en el tradicional concurs. Els participants seran dividits en dos torns i aspiraran a guanyar un dels sis premis de Mestres Arrossejaires. La cita s’iniciarà a les 17 h de la tarda, davant la Confraria Nova de Pescadors, i serà amenitzada per la Xaranga Suquet Calero.

Durant la Diada, els assistents no només veuran com es duu a terme aquest plat, sinó que també podran degustar-lo pel preu d’1 euro. A més, enguany el polp de La Cala també serà protagonista, ja que ha estat el producte local escollit per complementar les degustacions, per un preu de 3 euros. Damià Llaó és el gerent de l’Àrea Municipal de Turisme.

Aquesta diada gastronòmica donarà tret de sortida a les Jornades Gastronòmiques del Peix de la Llotja i de l’Arrossejat. De fet, s’inicien aquest dijous i s’allargaran fins al 21 d’octubre. Enguany, un total de 9 restaurants sorprendran amb els seus menús d’entre 25 i 38 euros que tindran com a base el peix de la llotja i l’arrossejat.

Com a novetat, les Jornades arriben separades de la ruta de tapes que tindrà lloc al pont del desembre, fomentant així l’activitat turística de la població durant tot l’any.

Comparteix