L’Estació Nàutica Costa Daurada augmenta més d’un 40% la facturació durant els mesos d’estiu

Comparteix

El treball per millorar els productes turístics, l’obertura als potencials mercats, i l’estabilitat meteorològica i social han estat els principals motius d’aquest resultat positiu.

L’Estació Nàutica Costa Daurada ha augmentat més d’un 40% la facturació durant els mesos d’estiu, respecte a l’any anterior. El treball per millorar els productes turístics, l’obertura als potencials mercats, i l’estabilitat meteorològica i social han estat els principals motius d’aquest resultat positiu, que es va donar a conèixer en la darrera assemblea.

Aquest augment s’explica principalment pel treball constant de l’Estació que, any rere any, ofereix nous i millors productes cap al client, i gràcies a un increment de les accions de promoció i comercialització que s’han realitzat en els diferents mercats europeus i de proximitat.

A més, la meteorologia ha deixat molts dies càlids i assolellats al golf de Sant Jordi, que sumada a l’estabilitat social ha afavorit en gran mesura aquest resultat. El gerent de l’Estació Nàutica Costa Daurada, Jordi Rom explica que el gruix de la facturació s’ha concentrat principalment a la temporada alta d’estiu.

El 40% més de volum de negoci d’aquesta temporada contrasta amb el descens d’ocupació, d’un 4% de mitjana, a tota la Costa Daurada. Recordem que l’Estació Nàutica és el domini nàutic i turístic més gran de Catalunya, amb 90 quilòmetres de litoral, entre el cap de Salou i el cap de Tortosa.

Comparteix