La Cala per la Independència organitza un ‘sopar groc’ en suport als presos i exiliats polítics

Comparteix

La iniciativa, que tindrà lloc aquest dissabte, pretén recaptar fons per ajudar econòmicament a les famílies dels empresonats i exiliats.

Serà el segon cop que l’ANC celebra un acte similar a l’Ametlla de Mar. De fet, el passat ‘dinar groc’ va tenir un èxit rotund i molta gent no va poder-hi participar per manca d’aforament. Per això, l’Assemblea ha decidit convocar un altre àpat solidari, aquest cop a la Sala de la Societat per un preu solidari de 17 euros. La coordinadora de la Cala per la Independència, Montse Gonzàlez, explica que serà un sopar pica-pica.

Els diners que es recaptin aniran destinats a l’Associació Catalana pels Drets Civils, l’entitat creada per les famílies dels presos i exiliats. A més, també hi haurà fila zero que permetrà fer una aportació per aquells que no puguin assistir al sopar. Els interessats ja poden adquirir els tiquets a Casa Ramonet, fins a l’11 d’octubre.

 

Comparteix