L’Associació de Jubilats l’Estany té nova junta directiva

Comparteix

Després d’uns mesos d’impàs on es va tenir dificultats per constituir-la, l’entitat per la gent gran calera ja disposa d’una nou equip.

Fa uns mesos que l’associació de jubilats de l’Ametlla de Mar va fer una crida als seus associats perquè tenia dificultats per renovar la junta. Finalment, l’entitat ha aconseguit bastir la directiva, que incorporarà noves cares en el secretariat. Al capdavant seguirà Teresa Estrada com a presidenta, qui revalida el càrrec amb el suport dels socis. Estrada explica com s’ha constituït la nova junta.

Actualment, l’Associació de Jubilats l’Estany compta amb més d’un centenar de socis i sòcies que gaudeixen de diverses activitats organitzades, principalment al Casal d’Avis, i viatges i sortides durant el curs. De fet, ja hi ha programat un viatge a Peníscola per aquest pròxim mes de desembre.

Comparteix