Els transportistes tarragonins protestaran pel desviament obligatori de l’N-340 a l’AP-7

Comparteix

Els camions recorreran l’A-7, l’N-340 i l’AP-7 durant la tarda de l’11 d’octubre.

La Federació d’Auto-Transport de Tarragona ha convocat una marxa lenta el dijous 11 d’octubre per denunciar la situació que pateix el sector, després que se’ls obligui a circular per l’autopista, assumint fins a un 50% del cost del peatge.

La patronal del transport ha convocat la mobilització per protestar contra la prohibició dels camions de circular per determinats trams de l’N-340 i pel desviament obligatori a l’autopista AP-7. Serà el pròxim dia 11, en l’operació sortida del pont d’octubre. Els transportistes faran una marxa lenta per denunciar la situació. Josep Lluís Aymat és el director de la FEAT.

El lloc de concentració serà al polígon Riu Clar de Tarragona. A les 17 h s’iniciarà la marxa, des de l’A-7 cap a l’N-340, i continuaran fins l’accés 33 de l’AP-7. El recorregut es farà dues vegades. Durant la protesta, denunciaran la criminalització cap al sector i exigiran una negociació real amb les administracions.

Comparteix