Una trentena de menors en situació de risc han gaudit del Servei d’Atenció Diürna durant l’estiu a l’Ametlla de Mar

Comparteix

Fins al mes de juny, el servei tindrà lloc de 16 a 20 hores de la tarda.

El Servei d’Atenció Diürna del Consell Comarcal és una prestació inclosa dins del Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS), que continuarà aquest curs. Durant els mesos de juliol i agost, coincidint amb les vacances escolars, s’ha desenvolupat als matins.

Els menors i adolescents, entre 3 i 16 anys, que són acollits pel SIS, han realitzat diverses activitats, jocs i sortides treballant valors com el respecte, la solidaritat, l’escolta activa i l’empatia. Aquesta atenció també ha pogut garantir-los dos àpats diaris. En total, a la comarca del Baix Ebre s’han atès 120 menors i s’han repartit 3.100 menús.

Aquesta prestació, inclosa al SIS i impulsada el passat mes d’abril a la població, és gratuïta i proporciona als menors en risc un espai d’acolliment i convivència, amb una atenció individualitzada o en grup, i un acompanyament en la seva etapa educativa per assolir els seus aprenentatges bàsics. Mayte Puell és la regidora de Benestar Social.

El Servei d’Atenció Diürna per infants i adolescents continuarà ara prestant-se a la tarda, també des de les aules de l’Escola Sant Jordi.

Comparteix