El passeig Marítim de l’Ametlla de Mar es renovarà connectant-se amb el port pesquer

Comparteix

L’obra tindrà un cost de 523.000 euros i es preveu que estigui acabada a principis de l’any vinent.

Ports de la Generalitat ha iniciat els treballs per millorar el tram de passeig de la platja de l’Alguer. S’invertiran 523.000 euros i les obres d’urbanització han d’estar acabades a principis de l’any vinent.

Els treballs donaran continuïtat al passeig Marítim ja reformat amb l’objectiu d’incentivar la promoció turística i unificar el nucli urbà de l’Ametlla de Mar amb la seva façana marítima. En una visita d’obres, realitzada aquest dilluns, l’alcalde Jordi Gaseni ha destacat que, amb aquesta actuació, s’aconseguirà un passeig més digne per totes les persones que l’utilitzen.

El passeig disposarà d’una vorera més ampla i més llarga, amb nous passos de vianants per millorar la mobilitat, i a més, amb un amfiteatre amb grades per actes ciutadans. D’aquesta manera s’integrarà millor el port i el nucli urbà. El gerent de Ports, Joan Pere Gómez, ha explicat que es tracta d’una obra emmarcada en la conservació de l’espai portuari.

Després d’aquesta inversió, quedarà pendent la construcció del nou edifici comercial del port, que s’ha de construir al moll de ribera. Actualment l’Ajuntament i l’ens portuari estan negociant un disseny que s’adeqüi a la façana. El projecte disposarà novament de partida pressupostària, en el pròxim Pla d’Inversions de Ports.

Comparteix