El Telecentre ofereix més d’una desena de cursos per aquesta tardor

Comparteix

La Fotografia i l’edició, tapes, canapès i pintxos i el dibuix urbà són algunes d’aquestes propostes formatives.

La regidoria de Formació i Treball comença el curs amb noves propostes formatives. El Telecentre posa a l’abast dels ciutadans més d’una desena de cursos consolidant temàtiques com les noves tecnologies i la inserció laboral, així com els tallers artesanals. Una àmplia oferta formativa que engloba molt perfils diferents.

Entre els cursos subvencionats per a treballadors, destaca el nou curs de desenvolupament de productes turístics, dedicat a persones emprenedores interessades a vendre i promocionar productes de la zona. El de fotografia i edició, que es consolida un any més. I en l’àmbit dels idiomes, s’ofereix el curs d’iniciació a la llengua alemanya i el de català inicial per nouvinguts.

Dins d’aquests cursos subvencionats, el Telecentre també ofereix el curs d’operacions en carretons, necessari per treballar de mosso de magatzem, i el curs de manipulació d’aliments, que es realitza en un dia. En aquest àmbit de la gastronomia, destaquen també dos nous cursos; el curs de cocteleria i el de tapes, canapés i pintxos.

Una altra de les propostes és el curs d’Internet per a gent gran. A més, del curs dedicat a l’ús de smartphones, tauletes i portàtils, i el de català online, també dirigits a aquest públic més gran. Les noves tecnologies ocupen gran part de l’oferta formativa i també van acompanyades de la inserció laboral, com en el curs de recerca de feina mitjançant dispositius mòbils.

Pel que fa als tallers artesanals, destaca el curs de nova creació de ‘gyotaku’, una tècnica d’estampació amb peixos. També es consolida, un any més, el taller de ganxet i mitja i torna el de dibuix urbà, que enguany es divideix en dos nivells, l’inicial i l’altre més avançat. Maria Marsal és la regidora de Formació i Treball.

A banda dels cursos i com a novetat, el Telecentre posa a la disposició de l’usuari un espai per a recerca de feina per Internet, així com l’assessorament d’una persona especialitzada que farà més fàcil aquesta recerca. Aquest servei, anomenat Club de Feina, estarà obert els dilluns de 12 a 14 h. Viqui Martí és tècnica del Telecentre.

Els interessats en cursar alguna d’aquestes ofertes formatives durant els pròxims mesos, cal que es dirigeixin presencialment al Telecentre, a la plaça Joan Miró, els matins de dilluns a divendres de 9 a 15 h i dissabtes de 10 a 14 h, amb la documentació necessària per fer efectiva la inscripció.

Comparteix