Un laboratori digital i una campanya de prevenció del ‘bullying’ entre les novetats del curs a l’Escola Sant Jordi

Comparteix

Durant aquest nou curs, l’alumnat disposarà de més eines tecnològiques i treballarà noves competències digitals.

El curs a l’Escola Sant Jordi s’ha iniciat aquest dimecres amb algunes novetats. Per una banda, s’ha equipat un laboratori digital que permetrà millorar les aptituds informàtiques de l’alumnat del centre de primària, però també endinsar-se en el món de la creació audiovisual. A més, les tauletes digital entraran a les aules amb una prova pilot per l’aprenentatge de les matemàtiques. Fàtima Garcia és la directora l’Escola Sant Jordi.

Un dels programes que es consolidarà, dins l’àmbit de les matemàtiques, són els escacs. Tots els alumnes de primària, des de 1r fins a 6è, practicaran, un cop per setmana, estratègies i conceptes d’aquest popular joc de taula. L’Escola també continua amb els programes de llengües estrangeres, potencial el coneixement de nous idiomes entre els alumnes.

Més enllà de la part purament acadèmica, també es posarà en marxa la campanya ‘Aquí prou bullying’, en la que s’implicarà a tota la comunitat educativa, especialment als alumnes i famílies de 5è i 6è. L’objectiu és crear un equip de convivència, que detecti conductes que puguin ser indicis d’assetjament escolar.

El curs que avui comença és el darrer del programa pilot que analitza la jornada continuada. Que continuï dependrà de la decisió que prengui durant l’any el Departament d’Ensenyament. L’actual sistema compta amb l’aval de més d’un 90% de les famílies escolaritzades a la població, segons dades de l’Escola Sant Jordi.

Comparteix